Beneficiile masajului la domiciliu

masaj la domiciliu Constanta Foarte multa lume ma intreaba de ce "masaj la domiciliu". Exista foarte multe motive pentru care ma deplasez eu la cei ce au nevoie.  Fiecare avem un loc unde ne gasim relaxarea. Cel mai adesea acesta este in confortul propriului camin, acolo ne putem odihni si ne regasim energia. Profit de acest fapt pentru a-ti oferi mai mult decat un simplu masaj. Vin acolo unde te simti bine si te ajut sa atingi un maxim de confort, relaxare, tonifiere. 
 Un corp obosit determina o minte obosita, iar cand te simti obosit, te intinzi in pat si vrei sa-ti revii. Deseori incordarea fizica este atat de puternica incat nu te lasa sa te relaxezi psihic si acest fapt poate fi deranjant, facand lucruri si obiceiuri placute sa fie dificil de suportat. Un masaj te poate reface, iar un masaj la domiciliu are cu pana la 30% mai mult efect datorita familiaritatii locului. Dupa sedinta terapeutica te poti intinde in pat fara a mai fi nevoie sa te deplasezi prin frig sau caldura, sa te schimbi sau sa pierzi din efectul benefic al masajului. In urma realizarii terapiilor prin masaj, shiatsu sau kinetoterapie, ca si orice alte proceduri, este indicata o scurta perioada de "absorbtie a efectelor". Datorita realizarii acestora intr-un spatiu propriu, dispare un mare disconfort si nu iti pierzi rabdarea de a astepta.
masaj, terapie, Constanta Masajul se realizeaza pe o masa profesionala de masaj de catre o persoana experimentata si cu vaste cunostinte. Orice tip de terapie ai alege, iti pot garanta satisfactia. Prima sedinta poate fi precedata de o intalnire pentru a te convinge de seriozitate si profesionalism si mai ales pentru a stabili cateva detalii despre viitoarele sedinte. Pentru persoanele ce au putin timp la dispozitie putem purta o discutie telefonica in care iti pot oferi mai multe detalii si informatii cu privire la necesitatile proprii.
 Un simplu telefon iti poate aduce la domiciuliu relaxarea necesara, indepartatea unor probleme fizice cu efect benefic mental, tonifierea musculaturii, eliminarea celulitei si nu numai. Masajul se realizeaza cu uleiuri naturale aromate, utilizate corespunzator pentru efect maxim in functie de necesitati. 
 Deplasarea se face in Constanta, Agigea, Eforie, Cumpana, Ovidiu si posibil in Lumina, Navodari sau Tuzla. Am realizat masaj acasa sau la hotel, beneficiarii fiind barbati, femei, copii. Am colaborari cu hoteluri pentru clientii lor, cu firme pentru angajati, dar in special cu persoane obisnuite ca tine! Resimti durere, incordare, stres, probleme musculare, ale oaselor sau sistemului nervos, vrei sa scapi de celulita si kilogramele in plus? Iti ofer diverse tipuri de masaj terapeutic, de relaxare, tonifiere, profilactic, anticelulitic, reflexoterapie, shiatsu si alte terapii pentru sanatatea ta fizica si psihica.

1 opinii:

sexsibil spunea...

Asta inseamna masaj profesionist. Ii sunt recunoscatoare pentru starea mea de bine si recomand cu caldura.

Trimiteți un comentariu

 

masaj la domiciliu, masaj terapeutic, reflexoterapie, reflexologie, masaj anticelulitic, masaj in constanta, masaj relaxare, masaj de relaxare constanta, masaj la domiciliu constanta, masaj terapeutic constanta, reflexoterapie constanta, masaj anticelulitic constanta, drenaj limfatic, masaj medical, masaj facial, preturi masaj, drenaj limfatic, terapie contra durerilor, dureri picioare, durere spate, probleme coloana vertebrala, scolioza, lordoza, imbunatarire sanatare, reducere stres, relaxare musculara, nutritie, exercitii fizice, gimnastica medicala, oferte masaj, terapii complementare, medicina alternativa, sanatate