Masaj profesional

Motto: "Mens sana in corpore sano."

 Datorita experientei pe care o am in domeniul medicinei alternative, in special a terapiei prin masaj, va pot spune sincer ca orice persoana care a apelat la mine a fost multumita. Si as dori si eu sa le multumesc pentru ca au avut incredere de la inceput, iar acum, cand cunostintele si experienta s-au marit exponential, le pot oferi un tratament profesionist.
 Aceasta forma de a oferi, pentru ca aceasta este masajul - o forma de a oferi sanatate, este benefica de ambele parti. Multumirea de pe chipul fiecarei persoane care a apelat la serviciile mele este si multumirea mea pentru efortul depus. 
 Primul lucru pe care-l cere masajul este pasiune. Cu pasiune acesta nu este o profesie, ci un mod de a fi, de a oferi si de a primi. Practic masajul la domiciliu in Constanta, Navodari si nu numai, de o lunga perioada de timp si sper sa ajut pe oricine apeleaza la mine inca mult timp de acum in colo. Chiar daca invat continuu si exersez pe toate planurile, dau tot ceea ce pot si intotdeauna doresc ca in primul rand sa produc un efect pozitiv, nu consider ca sunt un profesionist si nu cred ca voi fi vreodata suficient de bun pentru a spune asta. Dorinta de a primi un zambet de multumire la final si deseori o revenire este semnul ca ceea ce fac e bine. 
 Maseurii profesionisti in Constanta sunt putini, multi dintre ei mai buni decat mine, dar asta ma determina sa avansez pe scara cunostintelor si astazi sa fiu mai bun ca ieri. Un masaj bine realizat te ajuta sa te ridici de pe masa de masaj cu musculatura relaxata, mintea limpede si dornic de a trai.
 Va invit la un masaj profesionist realizat la domiciliu in Constanta sau localitatile apropiate. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta.

0 opinii:

Trimiteți un comentariu

 

masaj la domiciliu, masaj terapeutic, reflexoterapie, reflexologie, masaj anticelulitic, masaj in constanta, masaj relaxare, masaj de relaxare constanta, masaj la domiciliu constanta, masaj terapeutic constanta, reflexoterapie constanta, masaj anticelulitic constanta, drenaj limfatic, masaj medical, masaj facial, preturi masaj, drenaj limfatic, terapie contra durerilor, dureri picioare, durere spate, probleme coloana vertebrala, scolioza, lordoza, imbunatarire sanatare, reducere stres, relaxare musculara, nutritie, exercitii fizice, gimnastica medicala, oferte masaj, terapii complementare, medicina alternativa, sanatate